Tuinwinkel


  Openingstijden winkel*: 

  *Voor afwijkende openingstijden zie mededelingenbord naast tuinwinkel.

  Check dan tevens de vermeldingen m.b.t. evt te bestellen en/of af te halen planten of schouwdata.


  Beheer tuinwinkel

  Kasper Geerdsema beheert de tuinwinkel samen met een aantal vrijwillige leden.

  In de tuinwinkel kun je niet alleen zaden, plantjes, meststoffen, grond, je bestelling en andere tuinbenodigdheden kopen c.q. afhalen, het is ook een ontmoetingsplaats. Met name op zaterdagmorgen wordt er onder het genot van een "bakkie leut" op de banken al het wel en wee van de afgelopen week doorgenomen. Wie interesse heeft en van "ouwehoeren" houdt, schuif gerust aan!

  Verder regelt Kasper de zaadlijsten, welke altijd in de laatste maanden van het jaar rondgebracht of verstuurd worden.

  Hij houdt hiervan een verzendlijst bij.

  De ingevulde lijsten moeten uiterlijk rond 10 januari weer bij hem ingeleverd worden. Dat kan via de brievenbus naast de toegangsdeur van de tuinwinkel.

  Mocht je nog niet op de lijst staan, dan kun je dit aangeven bij Kasper. Afmelden moet natuurlijk ook bij hem, dat scheelt hem weer een onnodig ritje of postzegel.

  Een voordeel om via de vereniging te bestellen is dat je korting krijgt. Bij Garant Zaden is dat 10% en bij Oranjeband Zaden 20%.

  Het zijn niet alleen leden die hier gebruik van kunnen maken, ook niet-leden mogen dit doen. En niet-leden kunnen ook gewoon in de tuinwinkel producten kopen. Het spekt immers onze verenigingskas.

  Kasper kan altijd helpende handen gebruiken, dus als je eens een keer wat tijd over hebt en het lijkt je leuk, laat het hem weten.